Eerste intake

Duurzaam rijplezier begint met een uitgebreide checkup


U bent autoliefhebber en daarom kiest u voor een garage waar met liefde aan uw auto gewerkt wordt.

Daarom beginnen we zoals bij alle auto's in onze werkplaats eerst met de intake om de auto in kaart te brengen. Tijdens deze intake maken we kennis en leert u ons bedrijf kennen.

Tijdens de intake wordt anders dan een APK keuring of periodieke onderhoudsbeurt dieper ingegaan op de algehele conditie van uw auto.

https://e30parts.nl/modules/shop/files/items/3524_1_800x800.jpg

In tegenstelling tot de auto's welke al enige jaren duurzaam onderhoud hebben gehad binnen onze werkplaats valt er tijdens de eerste kennismaking nog veelal het een en ander te ontdekken.

Met een specialistische kijk wordt er een uitgebreide controle uitgevoerd en geïnspecteerd op punten waarop uw auto te verbeteren is en dus nog meer rijplezier te bieden heeft!

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ26MXoWLHMuZerubG5ynP8_GHrYx9CBkvI9jBjFuvsBGEDsdjC

Tevens worden eventuele gebreken in de werkplaats geconstateerd en is het te voorkomen dat u onderweg onaangenaam verrast wordt.

Na afloop wordt u uitgenodigd in de werkplaats alwaar we u adviezen en bevindingen kunnen tonen aan de auto.

Aan de hand van de bevindingen wordt een onderhoudsplan opgesteld waarmee het mogelijk is naar gelang prioriteit en budget de conditie van uw auto te optimaliseren.

Of u nu weinig of juist veel verstand van auto's heeft, een check-up is altijd de moeite waard en kan ook uitstekend dienen als aankoopkeuring of als onderhoudsplan om zelf of elders uit te laten voeren.

De kosten van de check-up zijn €200